Motorcykel

Teoriundervisningen

Teoriundervisningen er en del af den undervisning, du skal igennem, før du kan få dit kørekort.

Teoriundervisningen foregår sideløbende med, at du modtager praktiske lektioner i kørsel. Det betyder, at når du i den teoretiske undervisning har lært om f.eks. kørsel på motorveje, så vil du efterfølgende modtage kørelektioner i kørsel på motorvej.

Teoriundervisningen klæder dig dermed på til den praktiske kørsel. Men den klæder dig også på til at bestå den afsluttende teoriprøve.

Inden du går op til teoriprøven, skal du have gennemført et trafikrelateret førstehjælpskursus, hvis du altså ikke har kørekort til anden køretøjstype.

Har du spørgsmål vedrørende teoriundervisningen, er du velkommen til at kontakte os.

Køreundervisning

Forløbet frem mod kørekortet består af en række forskellige dele. En af delene er køreundervisningen.

I køreundervisningen lærer du i første omgang, hvordan du betjener køretøjet korrekt. Det sker på en lukket øvelsesplads. Herefter modtager du en række kørelektioner på vej. Loven kræver, at du modtager mindst 13 lektioner, før du kan indstilles til køreprøve. Køreundervisningen omfatter også køreteknisk kursus som foregår på Thisted Køretekniske anlæg.

Køreundervisningen skal ifølge loven ske i et sammenhængende forløb. Det betyder, at der ikke må være længerevarende afbrydelser i undervisningsforløbet. Holder du pause i mere end tre måneder undervejs, skal du begynde forfra på køreundervisningen.

Kontakt os for at høre mere om forløbet.

Motorcykelpriser

  • ​Motorcykel sammen med bil 10.000,-
  • ​Motorcykel ellers 12.000,-
  • ​Ekstra køretimer a 45 min. 500,-
  • ​Ekstra banetimer a 45 min. 300,-

Tilmelding til kørekort – Motorcykel

Udfyld formularen for at tilmelde dig et hold.

OBS: Februar og august holdet er weekendhold, resten foregår primært i hverdagen.